Hozzávalók
- chilis bab konzerv 3X 150kcal = 450 kcal
- 500g darált marhahús 5X147kcal = 735 kcal
- 80g light margarin 0,8X180 = 144 kcal
- 200g hagyma 78 kcal
- fokhagymás hámozott paradicsom (konzerv)136 kcal
- bazsalikomos hámozott paradicsom (konzerv) 132 kcal
- paradicsom püré 109 kcal
- zeller 100g 28 kcal
- kaliforniai paprika 250g 142 kcal
==================================================
összesen 1954 kcal
Elkészítése
Aprítóval a zellert, a fokhagymát és a vöröshagymát aprítsuk fel és pároljuk meg a margarinon. Ha kezd puhulni a zeller, adjuk hozza a húst és pároljuk tovább. Ha a hús megbarnult daráljuk össze a hámozott kockázott paradicsom konzerveket (bazsalikomos, fokhagymás) és adjuk hozzá. Eresszük fel a paradicsompürével és rottyantsuk össze. Amikor kész adjuk hozzá a felkockázott kaliforniai paprikát, rottyantsuk fel még egyszer és kész....
Jó étvágyat!!!