Virtuális találkozóhely

Címkék

Laci receptjei – gombás marha ragu

2010.08.17. 17:56 - NoraFr

Aug. 17 Kedd

Súly : 105,6 kg
INR : 3,27 7mg Marfarin
Sav probléma : nem volt

Reggeli

2 szelet rozskenyér + borjú párizsi + uborka (~250 kcal)

Ebéd


Gombás marha ragu

Hozzávalók (4 adag):

  • 0,3kg sovány marhahús     360 kcal
  • 10dkg Delma light margarin   180 kcal
  • 0,5kg csiperkegomba (fagyasztott szeletelt)  85 kcal
  • 125g gyors rizs (jázmin)   440 kcal
  • 250g zöldborsó     200 kcal
  • 1 közepes fej hagyma     20 kcal
  • 1/2 deci száraz vörösbor    80 kcal

========================================================
1365 kcal

Elkészítése

Kockázzuk fel a marhahúst es a hagymát majd pároljuk meg 5dkg margarinon. Amikor színe lett a húsnak fűszerezzük babérlevéllel, borssal, pirospaprikával, köménnyel es a vörösborral. Ha lepirult kicsit a paprika engedjük fel vízzel es kis lángon hagyjuk főni (jó pár órát). Amikor kész pirítsuk le a levére és adjuk hozzá a gombát.
Főzzük meg a zacskós rizst es 5dkg margarinon pároljuk meg a 250g zöldborsót majd keverjük össze, fűszerezzük (só, bors, ki hogy szereti) és a serpenyőben pirítsuk kicsit le.

Csontleves (adagonként ~70+10dkg répa 35 = 105 kcal)

 

16:30

Gombás marha ragu (bor kimaradt) (~320 kcal)

 

17:30

Gombás marha ragu (bor kimaradt) (~320 kcal)

 

19:40

Csontleves (adagonként ~70+10dkg répa 35= 105 kcal)

 

20:10

2 gombóc fagylalt (100g ~150kcal) (~150 kcal tölcsérrel)

 

Napi záras: 1145 kcal

A bejegyzés trackback címe:

https://virtualfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr833333119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása