Reggeli
3 sárgabarack
1 grapefruit kicsavart leve
Ebéd
Ma nem sokat kellett gondolkodni azon, mit főzzek, mert Laci fiam tegnap tökéleteset alkotott. Kisebb változtatásokkal készítettem el, mivel nem volt fóliám.
Az eredeti receptet itt találjátok: Laci receptjei – Fóliában sült csirkemell sült gombával zöldségágyon
Változtatások:
Jénai tálba beleraktam előbb a gombát, a tetejére a csirkemellett és rá a california paprikát. Kis lángon addig sütöttem, míg megpuhult. Kb. 1,5 óra. A gombából kifőtt sok levet egyszer leöntöttem. A paprikáról lehúztam a héját.
Fél kígyóuborkát kockára vágtam, ezt tettem mellé. A hús elég jól kiszáradt, de a gomba és paprika javította.
Leves: 2 kanál Viandox és 2 dl forró víz. Ez marhahúslé ízű leves, egészséges. Sajnos Magyarországon nem lehet kapni, ha jól tudom.
Lefényképeztem Zoltán ebédjét is, mivel ő még a szagát sem bírta a gombának. Ő sült krumplit evett tükörtojással. (Ez a kép kicsi, diétázók ne nézegessék)
Vacsora
Ugyanaz, mint ebédre