Reggeli
1 joghurt zabkorpával
2 szelet baromfi felvágott
Ebéd
Spenót csirkemellel
Hozzávalók 2 adaghoz
2 csirkemell
1 konzerv vagy fagyasztott spenót (szósz, tej, egyebek nélkül)
joghurt 0% zsírtartalommal
fokhagyma
A csirkemellet kis csíkokra vágtam, fűszereztem curry fűszerkeverékkel, fokhagymával, borssal, beáztattam joghurtba, és pár órára a hűtőbe tettem.
A spenótba 2 fokhagyma gerezdet nyomtat fokhagyma nyomóval, felöntöttem vízzel és felfőztem, majd lassú tűzön hagytam, hogy összeérjenek az ízek. A végén dúsítottam egy egész tojással és pár perc alatt azzal is felfőztem.
A joghurtba áztatott csirkemellet teflon edényben megpirítottam és a spenóttal tálaltam.
Vacsora
Az ebéd másik fele