Virtuális találkozóhely

Címkék

Zabkorpás lepény (Galette au son d’avoine)

2011.06.04. 13:00 - NoraFr

Milyen fázisban fogyasztható: 1. tisztán protein (PP), 2. protein + zöldség (PL)

Zabkorpás lepény (Galette au son d’avoine)

A diéta alatt minden nap 2 evőkanál zabpelyhet kell fogyasztani. Ennek egyik legegyszerűbb módja a Korpás lepény, amely pótolja a kenyeret is.

Hozzávalók

  • 1 evőkanál búzakorpa
  • 2 evőkanál zabkorpa
  • 1 egész tojás vagy csak a fehérje
  • 1 evőkanál 0% zsírtartalmú "fromage blanc: kefir aludttej féle dolog, a túrónál hígabb, a kefirnél kicsit sűrűbb. A lényeg, hogy savanykás, tejsavós legyen. Kefir helyettesítheti, de csapott evőkanál, mert túl lágy.
Nem kötelező
  • édesítő, só vagy fűszer
Elkészítés

Keverjük össze a búzakorpát,zabkorpát, a tojásfehérjét (vagy az egész tojást), kefirt és teflonedényben, zsiradék nélkül süssük meg a kis lepényt. Alacsony hőmérsékleten nem tapad annyira. Ez a lepény fontos összetevője a diétának. Minden nap 2 evőkanál zabkorpát kell fogyasztani!!

1 evőkanál búzakorpa

2 evőkanál zabkorpa

1 evőkanál kefir

1 egész tojás vagy tojás fehérje

Keverjük össze a hozzávalókat és öntsük teflon tepsibe.

Kis lángon süssük sárgára mind a két oldalát

Tálaljuk

Ahhoz
képest, hogy milyen összetevőkből készül, ízletes, nem túl száraz. Én
fűszerek és só nélkül készítettem el, de úgy is finom. Képes pótolni a
kenyeret, tojáshoz, tartárhoz kiválónak tűnik.

A bejegyzés trackback címe:

https://virtualfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr363333178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása